Leiderschapsontwikkeling

Faciliterend en samenbindend leiderschap.
Nieuwe vormen van leiderschap zijn noodzakelijk om de vragen van deze tijd te kunnen beantwoorden. Er is behoefte aan leiders die minder sturend zijn en meer faciliterend en samenbindend. Een type leider die oog heeft voor de ontwikkelingsfase van de organisatie en van zijn medewerkers. Die hierop weet aan te sluiten en krachten vrij maakt die deze ontwikkelingsprocessen vooruit helpen.

Sensitiviteit rondom de wisselwerking individu en organisatie
Als leider ziet u het belang van het vergroten van bewustzijn rondom uw persoonlijkheid en contactstijl. Het belang van het vergroten van sensitiviteit rondom de wisselwerking tussen individu, organisatie en wijdere omgeving. U ziet het evolueren van uw leiderschap als voorwaarde voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Het nieuwe dat zich wil ontwikkelen.
Als ‘nieuwe leider’ beschikt u over het vermogen tot diepgaande aandacht, het luisteren op meerdere niveaus en staat u open voor het nieuwe dat zich wil ontwikkelen. In een proces van co-creatie ontwerp ik samen met u een leiderschapsprogramma dat aansluit bij de wensen en mogelijkheden van uw organisatie.

 

Reacties zijn gesloten.